Tack för i år!

Vi hade som mål inför säsongen att ta oss till slutspel, och de gjorde vi. Vi fick möta Linköping i kvartsfinal, alla hade redan före matchstart dömt ut oss och ingen trodde på att västerbottningarna skulle rå på Linköping. Det stod 3-3 i matcher och en sista och avgörande match nere i Linköping skulle avgöra vilka som skulle få möta de på pappret bästa laget i landet. Linköping hade helt klart matchen i sina händer men ett Skellefteå med stark vilja och ett enormt krigarhjärta lyckades ta matchen till en dramatisk och oerhört lång förlängning där man tillslut kunde avgöra genom Kimmo Koskenkorva. De skulle alltså bli Färjestad mot Skellefteå i semifinal. Västerbottningarna hade inget att sätta emot och förlorade med 4-0 i matcher men jag vill ändå lyfta på hatten för krigargänget som än en gång gjort oss fans stolta!!

Ps. Skellefteå tog sig även i år längre än vad Luleå gjorde ;)

Vi ses nästa säsong!<3

Xoxo/T


Kommentarer
Postat av: Jonte

25 raka år i elitserien! Hur många har ni? Jo fyra, haha.

Lilebror lillebror lillebror!!!!!



FORZZAA Luleå!

2009-11-15 @ 00:33:09
Postat av: Tobias-Jonatan

visst, vi har inte varit här lika länge. så kalla oss de du. men resultaten visar på en sak: Lillebror är bättre än storebror!!!



FORZZAAA AIK!!

2009-12-24 @ 10:35:48
URL: http://karamellprinsen.blogg.se/
Postat av: Berglund

Det är bara en tillfällig sak, efter denna säsong så kommer ordningen vara återställd: dvs Luleå går längre än Skellefteå.



FORZZAAA Luleå!

2009-12-24 @ 17:09:13
Postat av: Tobias-Jonatan

VI SER JU!;)

2009-12-24 @ 22:24:55
URL: http://karamellprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0