Nyår

Imorgon åker jag iväg på nyårsläger i umeå! Det kommer bli kanonkul! Det är dock en sak som inte känns sådär jättebra.... och det är att jag ska tillbringa 5 dagar i fiendeland. Som Skellefteåsupporter kommer jag dock att göra allt för att framstå som just fiende! Åker ner med halsduk och tröja prydda med det finaste vi har, vårt klubbmärke. Kommer säkert också att blir många fina diskutioner om vilket lag som är de bästa i norrland. På lägret finns, Luleå, Skellefteå, Björklöven och Modo representerade av fans och jag ska göra allt för att vinna dessa duskutioner.

Jag hoppas att ni kommer att få ett kul nyårsfirande och en bra start på det nya året!

See yaaa


25/12

Dan efter dopparedan, ja den dagen är idag. Leka med klapparna, se tv, äta upp maten som blev kvar från igår, osv... Så ser nog dagen ut för dom flesta här i vårt avlånga land.
Men imorgon däremot, då händer det grejer! Folk kommer hänga på låsen där kring tiosnåret för då drar årets MELLANDAGSREA igång. Då kan jag lova er att jag kommer finnas på plats i staden!
ses vi där?

Allt för denna gång, på återseende!

God Mellandagsrea på er!

24/12 del 3

Hej och halllå!

Det var den julen det. Mat, kalle, mat, paket, tomte, fika, skratt. Så kan man nog ganska kortfattat summera årets upplaga av julafton.
Nu blir det nog att ta de lugnt ett tag, se nån film kanske eller rent ut av gå å lägg sä. vem vet?

Vi hörs! Byebye

24/12 del 2

Goddag!

Det har varit ganska dött här på bloggen ett tag nu, ber om ursäkt för det. Men vi har tänkt försöka bättra oss på den fronten. Idag är det (som ni säkert alla redan vet) julafton. Jag har sett fram emot denna dag sen... ja, förra gången man fick öppna klappar. Och nu äntligen är dagen här!

Vi på bloggen hoppas nu att ni underbara läsare ska hitta tillbaka hit så att ni kan få ta del av våra händelserika liv.

Avslutningsvis blir det en läsarfråga som lyder såhär:  Kalle anka eller Anna anka?!?

Med det vill jag önska er, en riktigt god jul!!


24/12

God morgon "allesammans"! :)
Nu har jag fikat och fixat mig lite, så nu ska vi ner på Julbön. Efter det far vi till kusinerna Larssons där vi ska se på Kalle, äta och göra allt annat på gör på Julafton. Förhoppningsvis blir denna jul precis lika bra som alla andra jular.
Så jag önskar er alla en riktigt God Jul!;D

God Jul!



Från oss alla till er alla, en riktigt god jul!


RSS 2.0