Silver!

Charlotte Kalla och Anna Haag tog ikväll silver i sprintstafetten. Svenskorna ledde i stort sett hela loppet men Haag fick se sig besegrad i spurtstrid mot tyskorna.
I herrarnas stafett tog sig inte Sveriges lag ens till final. Hellner och Petersson underpresterade och fick se finalloppet från läktarplats. Ett finallopp som norrmännen, med Northug på avslutande, kunde vinna efter en väldig dramatik där Northug kunde gå om Teichman inför den sista kurvan och ohotad gå över mållinjen.

Grattis till en silverpeng säger vi till Kalla/Haag!

På återseende!

Vilken dag!

Guld för Marcus Hellner och brons för Johan Olsson! Och vilken dramatik det blev. 20/2-2010 kommer vi att komma ihåg som en underbar svensk skiddag!

Grattis!


Medaljkram!



På återseende!

Brons och Silver!

Anja Pärson och Anna Haag. Där har ni namnen på de senaste svenska medaljörerna.

Grattis till er tjejer!



Anja får ta emot sin bronsmedalj under prisceremonin.




Anna Haan jublar efter att hon passerat mållinjen som silvermedaljör
i dubbeljakten på 15 km



På återseende!

Inatt...

...inleder Tre kronor spelen med match mot Tyskland. Tänkte då ha en liten tävling. Vad slutar matchen?
Har redan fått in tips av Jonte Berglund som gissar på 4-1 till Sverige. Själv säger jag 5-2.

Så alltså...Vad slutar matchen?

Fint pris till vinnaren.



I OS i Turin 2006 tog Sverige guld. Ska dom kunna upprepa den
prestationen i år med? Den som lever får se...


På återseende!

GULD

I OS 1960 tog Klas Lestander Sveriges första och enda skidskytteguld på herrsidan. Men idag, 50 år senare, fick Björn Ferry kliva högst upp på pallen han med! Hoppas inte det behöver dröja 50 år till innan nästa gång...

Grattis säger vi till Björn!

På återseende!



GULD

Jajamän, där kom det! Och det var Charlotte Kalla som fick ta sveriges första medalj i detta OS. Hoppas på betydligt fler. Varför inte redan ikväll när herrarna ska åka 15 km? Hellner kanske? Den som lever får se.

Grattis säger vi i alla fall till Charlotte!

På återseende!


Nu kör vi!

Klockan 19 ikväll (svensk tid) drar de Olympiska spelen igång. Det inleds med backhoppning (vilket kanske inte är allt för intressant). Sen kl 03 inatt så ska den Olympiska elden tändas.  Spelen pågår från idag till 28 februari, så nu slipper man sitta sysslolös framöver. Bara att slå på svt så finns de alltid nåt att kolla på!

Hur många guldmedaljer kommer svenskarna att få ta med sig hem då? Ja, mitt tips är 4 st. Tyvärr blir det nog inget för tre kronor utan vi har nog störst chans på längdskidor, skidskytte och möjligtvis att Anja Pärson i slalom kan överraska och ta, om inte ett guld så kanske i alla fall en pallplats.

Hur många guldmedaljer tror DU att Sverige kommer att ta?



På återseende!

5 dagar kvar!

hhmm... ja nu sitter jag här och funder på vad jag ska skriva, det går inte sådär jättebra kan jag ta och tala om för er! Men nu har jag iaf fått ihop två rader... jippie!
Klockan börjar närma sig två och sängen känns bara mer och mer lockande där den står i sitt hörn, obäddad som vanligt, men vem bryr sig? Jo kanske mamma....
Det går ju bra de här, 5 rader! he he.

Nu när ja ändå inte kommer på nåt att skriva kan jag väl passa på att informera er om att OS drar igång på fredag! Det inleds med backhoppning, vilket inte är allt för intressant, och sen på kvällen är det invigning. Sen har vi 16 otroligt roliga dagar och nätter framför oss! Det kommer att bli en jobbig skolperiod för vi som satsar på att se i stort sett allt!
Tre kronor spelar sin första match 17e mot Tyskland. Det ska nog inte vara några större problem att vinna över dom, men man vet aldrig. Vi minns ju OS i Salt Lake City 2002 där vi rykte i kvarten mot Vitryssland... efter det kan man aldrig vara helt säkert på en vinst. Allting kan hända! I andra gruppspelsmatchen möter Sverige, jo just de, Vitryssland. Om allting går enligt mina beräkningar (sverige vinner mot tyskland och vitryssland och finland gör detsamma) så möts Sverige och Finland i en gruppfinal. Den som vinner den matchen går direkt till kvartsfinal och slipper spela kvalmatch, vilket kan vara mycket värt. Den matchen tror jag också att Sverige kommer att vinna.
Så nu blir det att ladda upp batterierna inför x antal sofftimmar!! Oj så huvva kul!!!!

Med detta (oh shit vad långt de blev!) tackar jag för denna gång.

På återseende

// Den sportintresserade av oss två



Gratulerar!

Ni har säkert sett det själva, Jackie och Patrik gick vinnande ur Paradise Hotel!

Grattis säger vi till dom!!






Läsarfråga: Var det rätt par som vann?




Låttips: Should i stay or should i go - The Clash


På återseende!


Paradise hotel

Nu börjar det att dra ihop sig!



Läsarfråga: Vem vinner?







Låttips: Umbrella- The Baseballs

På återseende!

RSS 2.0